Het SM team

de Meesteressen & de Hofhouding

 

Spelmogelijkheden

ONGEKENDE SPANNING IN COMBINATIE MET GRENZELOOS VE...

 

de Ruimtes

 de verschillende ruimtes: Attic, Babykamer, Nursing, T...

 

Chalets

Op mijn prachtig gelegen landgoed, midden in de bossen, wil&...
SM meesteres Roxy geeft een feestje E-mailadres

Door: Mylene de la Haye

‘Ik ben een echte donderstraal als meesteres’

Meesteres Roxy houdt speciaal voor Panorama open huis in haar SM Villa in Turnhout. Aanwezig zijn: twee meesteressen, één meester, twee slaven, één slavin, één onderdanige travestiet, één ex-huisslaaf en tien honden. Welkom.
Tekst: Mylène de la Haye Foto’s Rick Nederstigt
Het is een Eftelingwaardige stoet die zich door het krappe achtertuinhek van een vrijstaand huis in het Belgische Turnhout wurmt. Er is een rode heks (meesteres Roxy), een sjieke mevrouw (Simoontje), een paard (slaaf Bob), een zwarte fee (meesteres Isabel), een stoute slet (slavin Sannie) en de sprookjesdieren Furbie, Pino, Kruimeltje, Nike, Spike, Tinkeltje, Kinky en Rakkertje, Bitch en Petit. De rode heks neemt de zwarte fee mee op een verfrissende koetstocht in het bosrijke gebied achter haar landgoed. Het paard, een krachtig en temperamentvol dier, is opvallend gehoorzaam en loopt braaf met z’n baasje mee, wellicht omdat zijn teugels niet, zoals gebruikelijk, vastzitten aan een bit in z’n mond maar aan z’n klokkenspel. “Ho paardje,” roept de rode heks en geeft een ferme ruk aan de teugels. Het paard stopt abrupt. De sjieke mevrouw, die sinds enige tijd deel uitmaakt van de hofhouding van de rode heks, trekt een beetje onhandig een bokkenwagen tevoorschijn. “Achteruit lopen,” beveelt de rode heks en begint ferm aan de teugels te trekken. Gedwee laat het paard zich voor de wagen spannen en wacht op bevelen. Giechelend stappen de rode heks en de zwarte fee in de koets en krijgen van de stoute slet een lange zweep toegereikt. De rode heks overhandigt de teugels aan haar vriendin. “Paardje in galop!” roept de zwarte fee. Het grote gespierde werkpaard heeft duidelijk te lang in de stal gestaan want voorafgegaan aan een vreugdesprongetje begint hij opgewekt tussen de bomen door te draven. De zwarte fee giert het uit van plezier. “Dit gaat me te hard,” zegt de rode heks en trekt de teugels aan zo hard ze kan. “Dit paard moet je in bedwang houden hoor,

geef hem een vinger en hij pakt een hele hand.” Ze geeft de teugels terug aan de zwarte fee. “Paardje gaat nu mooi lopen. Je moet hem slaan anders luistert hij niet.” Het dier heeft het zwaar. Het is een werkpaard en sierlijk lopen ziet er potsierlijk uit. “Dit is geen gezicht,” zucht de sjieke mevrouw even vergeet dat ze er niet als een mevrouw uitziet en bovendien twee voortanden mist. “Ik heb het koud,” klaagt de stoute slet die maar niet met haar vingers onder haar rokje vandaan kan blijven. “Laten we naar binnen gaan.” Geëscorteerd door de hondenroedel van de rode heks lopen ze terug naar de villa. Ze mompelt iets over ene Schmiegel die alleen binnen zit en die de boel al eens eerder in de fik heeft proberen te steken. Nadat de rode heks en de zwarte fee het paard nog wat rondjes hebben laten rennen en een paar springoefeningen hebben laten doen, houden ze het ook voor gezien. “Je bent heel stout geweest paardje,” zegt Roxy. “Je hebt niet goed genoeg je best gedaan. Weet je aan wie je me doet denken?” Slaaf Bob begint nee te schudden: “Nee, meesteres, niet zeggen, niet zeggen.” Ze reageert met een paar flinke draaien om z’n oren en knijpt in z’n tepels met haar vlijmscherpe nagels. Bob kreunt. Ze sist in z’n oor: “Je weet het zelf toch ook wel. Je lijkt echt op hem. Je hebt ook vast zo’n zelfde irritante hoge stemmetje.” Ondanks de klappen die hij krijgt, blijft Bob tegenstribbelen: “Alsjeblieft meesteres, niet zeggen, niet hij.” Haar spottende lach klinkt door het bos en ze grijnst boosaardig: “Nog één ongehoorzaamheid en dan ga ik iedereen vertellen wiens evenbeeld jij bent.” Bob is opgelucht. “Dank u wel meesteres. Dank u.” Ingeklemd tussen de gelaarsde benen van Roxy en Isabel laat slaaf Bob zich naar het huis leiden en wurmt zich met z’n grote lijf door het luik dat voor de honden is bestemd. In de kamer krijgt hij een steelpan met water die hij dankbaar op de vloer bij de andere honden leegslobbert. Roxy legt grinnikend uit waar slaaf Bob zo bang voor was in de tuin: “Je kunt alles met Bob doen, hij heeft een enorm incasseringsvermogen. Soms sta ik hem af te ranselen en dan lacht hij me vierkant uit. Maar er is één ding waarmee ik hem altijd weer klein krijg; zeggen dat hij op Gerard Joling lijkt. Dat trekt hij echt niet.”

Meesteres Roxy (59) heeft vandaag in haar SM Villa in Turnhout, vlak over de grens bij Baarle Nassau, een bont gezelschap van ‘sexonauten’ uitgenodigd met dezelfde bloedgroep als de hare. Meesteres Isabel (45) is een ex-collega met wie Roxy jarenlang heeft samengewerkt in een bekende SM Studio in Nederland. Isabel heeft haar grote liefde Ad bij zich, een stoere kerel die ze ooit als klant leerde kennen en die volledig accepteert wat ze doet. Simoontje (63) is een (seksueel) onderdanige travestiet die drieënhalf jaar geleden bij Roxy kwam voor een SM sessie en is gebleven. Haar ex-huisslaaf Schmiegel (65) woont ook bij haar maar daarover later mee. Slavin Sannie (45) is een regelmatige gast die soms wordt besteld om, zoals ze het zelf zegt, ‘de zakken van mannen leeg te maken’ waarbij ze het niet over hun broekszakken heeft. Meester Ralph (38) houdt ervan om bloedmooie escorts mee naar Roxy te slepen waar hij ze dan de beginselen van SM bijbrengt. Slaaf Bob (50) en Slaaf Ben (61) komen al jaren bij Roxy als klant en zijn inmiddels goede vrienden geworden.
In de woonkamer staat de houtkachel op standje puntlassen en is het een graad of achtentwintig. Aan het plafond hangt slaaf Ben. Hij is helemaal verpakt in zwart keukenfolie, in een leren tuig vastgegespt en opgetakeld. Net als slaaf Bob heeft hij een beul kap op en een vreemd ijzeren geval om z’n piemel zitten. Het is de mannelijke versie van een kuisheidsgordel: er is geen ruimte voor een erectie dus die kun je dan ook maar beter niet krijgen. “Hoe vinden jullie m’n nieuwe kroonluchter?” lacht Roxy vrolijk. “Hij was afgeprijsd, mooi hè?” Ze bekijkt Ben kritisch en beveelt Simoontje de zwarte emmer te halen. Die wordt met een musketonhaak aan Bens kuisheidsgordel gehangen waardoor de boel behoorlijk strak komt te staan. Zeker als Roxy er ook nog een bodempje water ingooit.
Isabel kijkt door de kijkgaatjes van de leren kap: “Hee Ben, gaat het?” Er komt een instemmend gebrom onder de kap vandaan. Ze streelt z’n in folie verpakte lijf. “Jij blijft ook altijd een knuffelmeesteres hè?” zegt Roxy. Isabel reageert: “Ik domineer ze graag maar soms moet ik even met ze knuffelen. Anders wordt het me te hard en te heftig.” Roxy lacht sardonisch: “Ik ben een echte donderstraal als meesteres. Een takkenwijf.”

Seksueel voelt Roxy helemaal niets als ze met een spel bezig is, zegt ze. “Ik krijg een gigantische psychische kick als ik iemand helemaal uit zijn of haar dak kan laten gaan. Daar speel ik ook altijd naar toe. Eerst spanning opbouwen middels het spel, en dan aan het einde alles laten exploderen in een giga extase. Dat kun je alleen maar bereiken door erg goed te luisteren tijdens het voorgesprek en tijdens het spel zelf.”
Op de bank zit Fred, bijnaam Schmiegel. Gedeprimeerd staart hij naar de klok aan de muur. Als iemand in het gezichtsveld tussen hem en de klok gaat staan lijkt hij angstig dat de wijzers er zonder hem vandoor gaan. Fred is al een hele tijd de weg kwijt. Zijn omgeving geeft z’n SM leven de schuld maar Roxy zegt: “Fred heeft een traumatische jeugd gehad en heeft die proberen te verdrinken met hectoliters wodka. Hij lijdt nu aan het syndroom van Korsakov en is daarnaast manisch depressief en paranoïde.” Ooit was Schmiegel haar trotse en blije huisslaaf (Panorama deed daar vijf jaar geleden verslag van) die zijn periode bij haar destijds betitelde als ‘de gelukkigste uit z’n leven want wie wil er nu niet de hele dag een sexy hoog gelaarsde vrouw om zich heen?’ Nu verzorgt de meesteres haar slaaf en zijn de rollen omgekeerd. “Schmiegeltje werd van de ene op de andere dag zo gek als een deur en moest gedwongen worden opgenomen. In het tehuis zat hij alleen op een kamertje en at alleen puree. Ze stopten hem vol met kalmerende middelen, wat inmiddels voor de helft is afgebouwd. Toen hij ging woog hij 73 kg, toen ik hem eruit haalde omdat hij verpieterde, woog hij nog maar 59 kilo. Thuis ging hij op een Roxy dieet: twee keer per dag een halve liter roomyogurt , de hele dag lekkere hapjes, s 'avonds verplicht zijn lievelingskostje en s 'nachts brownies of appeltaart met slagroom. Het duurde maanden voordat hij op gewicht was. Nu heeft hij zelf alweer een buikje. Simoontje en ik hebben een dagtaak aan hem maar als hij de lotto had gewonnen had hij die ook met me gedeeld dus moet ik er nu ook voor hem zijn. Soms is hij nog wel helder hoor.” Ze verheft haar stem: “Fred, wat is Simoontje?” Fred mompelt zachtjes voor zich uit: “Een slet.” Roxy vervolgt: “En hoe kleedt ze zich?” Antwoord: “Hoerig.” Hij vervolgt: “Het is half twee meesteres.” Roxy zegt: “Zo moet je me niet meer noemen Fred, dat weet je toch, dat vind ik niet prettig.” Fred biedt z’n excuses aan dat hij het weer was vergeten. “Ik ben al lang niet meer z’n meesteres, dat kan helemaal niet zoals hij nu is, en het voelt ongemakkelijk als hij me nog zo noemt,” legt ze uit. “Fred,” zegt Simoontje, “je moet nog vijf minuten wachten.” Schmiegel staat op een rantsoen van één sigaret per half uur. “Anders rookt hij de hele dag door. Fred heeft geen rem meer.”
Slavin Sannie, een ‘gelukkig gescheiden’ Vlaamse trekt zonder directe aanleiding haar rokje omhoog. Roxy heeft al gezegd dat ze een brutale slavin is die pas haar mond houdt als je haar heel, heel hard slaat. “Ze is een relslavin van het zuiverste water,” aldus de gastvrouw. De relslavin blijkt geen slip te dragen. “Kijk,” zegt ze terwijl ze ons haar rijkelijk versierde onderkant toont, “ik ben tunneltjes aan het maken, mooi hè?” Na enige spraakverwarring over wat een tunneltje precies is (een gat in je oorlel of in dit geval ergens anders waarin een stalen ring zit vastgeklemd) legt ze uit dat ze nu de plekken waar de tunneltjes moeten komen aan het stretchen is met pluggen en dat als de gaatjes groot genoeg zijn, er stalen ringen inkomen. Het wordt verteld en gedemonstreerd alsof het de weersverwachting van de komende week betreft. “Ralph gaat Sannie straks een flink pak op haar billen geven,” zegt Roxy, “dan hebben we even rust.” En dan tegen Schmiegel: “We kennen Sannie al lang, hè Fred?” Geen reactie. “Jij hebt wel eens met Sannie gespeeld toch Fred? Hoe was dat?” Fred mompelt: “Ze spuit veel als ze klaarkomt.” Roxy vraagt: “En hoe is dat?” Stoïcijns: “Zuur.” Hij kijkt naar de klok en z’n gezicht klaart op. “Ga maar,” zegt Simoontje. “Het mag.” Fred staat moeizaam op, krijgt een filtersigaret uit de houten doos die op tafel staat en schuifelt ermee naar de keuken. Hij tikt z’n askegels niet op tijd af dus hij mag niet meer op de bank roken.

De slaven ‘Paard’ Bob (50) en ‘Kroonluchter’ Ben (61) hebben gedoucht en zijn getransformeerd tot twee sympathieke kerels die een uitgebalanceerde indruk wekken en bij wie je een tamelijk tevreden huisje-boompje-beestje bestaan verwacht. Dat blijkt te kloppen. Ben en Bob werken respectievelijk als metaalbewerker en vrachtwagenchauffeur, zijn al meer dan twintig jaar getrouwd en hebben kinderen. Hun beider echtgenotes hebben geen benul van de onderdanige kant van hun mannen en zowel Ben als Bob piekeren er niet over om hun vrouwen ooit het geheim van hun dubbelleven te vertellen. Bang dat het ooit uitkomt zijn ze niet: “Alleen als ik hier dood neerval,” zegt Bob, “moet Roxy ervoor zorgen dat ik ergens anders gevonden wordt.”
Ondanks z’n SM voorkeuren hebben zowel Bob als Ben geen moeite met ‘normale’ seks met hun vrouwen. “Ik ben heel voorzichtig bij Bob en Ben dat ik geen beschadigingen op hun lichaam achterlaat,” zegt Roxy. “Ook omdat ze van mij altijd de opdracht krijgen om na hun sessie met mij naar huis te gaan en hun vrouw te grijpen.” De mannen lachen. “Serieus,” zegt hun meesteres, “ze moeten haar een enorme beurt geven en daar verslag van uitbrengen. Die energie moet doorgegeven worden.”
Bob en Ben zijn inmiddels vrienden geworden van hun meesteres en helpen haar met het onderhoud van haar Villa en het aanvullen van haar houtvoorraad. Beiden hebben ze al sinds ze zich kunnen heugen SM gevoelens. Bob herinnert zich de eerste keer dat hij een SM tijdschrift inzag: “Toen wist ik dat ik een meesteres moest vinden. Ik had geen behoefte om in die wereld ook een relatie te gaan zoeken, ik wil een normaal gezin. Roxy is mijn redding.” Ben knikt instemmend. Zijn verhaal is identiek aan dat van Bob.
Meester Ralph is een heel ander verhaal. Hij is een jonge, vrijgezelle, bourgondisch ogende ondernemer met ‘Histoire d’O’ fantasieën. ‘Histoire d’O’ is het beroemde boek over een mooie vrouw, O, die door haar vriend wordt meegenomen naar een bizar buitenverblijf waar ze wordt ingewijd in de wereld van bondage en hij haar cadeau doet aan iemand bij wie hij een schuld heeft. Voor Ralph doet huize Roxy (afgeschermd door een groot ijzeren hek met afstandsbediening) dienst als het ‘bizar buitenverblijf’ en escorts spelen de rol van de mooie O. “Die meiden weten dat ze in een SM spel terecht komen maar niet waar ze heen gaan.” Ralph grijnst: “Moet je die smoeltjes eens zien als we hier ’s nachts door dat ijzeren hek het terrein oprijden. De escort moeten zich dan van Ralph buiten uitkleden, naakt naar binnen gaan en zich netjes aan iedereen voorstellen waarna ze aan zijn grillen zijn overgeleverd. “Het zijn altijd prachtige meiden,” zegt Roxy, “Ralph heeft ze graag slank en mooi. Maar het zijn geen SM meiden en die voelen zich echt wel ongemakkelijk als ze hier ’s nachts in hun nakie met Simoontje, Schmiegel, mij en tien honden worden geconfronteerd. Ik stel ze altijd gerust maar voordat ze vertrekken moeten ze altijd een contract tekenen dat hun bezoek hier op vrijwillige basis was. Straks gaat er eentje roepen dat ze hier is mishandeld tegen haar wil.”
Het gezelschap verplaatst zich naar Roxy’s ‘martelkamer’ op zolder waar Sannie het langverwachte pak slaag van Ralph krijgt, Ben wordt vastgeketend aan een leren bed en Bob billenkoek krijgt terwijl hij in de schandpaal staat. Daarna staat touwtrekken in de woonkamer op het programma. Aan de ene kant Roxy, aan de andere kant Isabel en in het midden Bob. Roxy trekt aan een ketting die aan Bobs tepelklemmen vastzitten en Isabel aan het touw dat nog steeds om Bobs huwelijksgereedschap heen zit. Isabel wint overtuigend omdat Roxy’s tepelklemmen met een pijnlijke kreet van Bob losschieten. Daarna gaat Simoontje in bad, of beter gezegd, wordt ze in bad gestopt. “Ik heb niks met dat babygedoe hoor,” protesteert ze. “Juist daarom moet je verplicht met de bad eendjes spelen en krijg je een speen in je fietsenrek,” zegt Roxy streng. “Mond open, MOND OPEN! Speen erin en pas op als je durft te spetteren.”

Na het eten, Roxy is ook een meesteres in de keuken, is de visite vertrokken en praten Roxy en Simoontje na. Eerder dan vier uur ’s nachts gaan ze nooit slapen en eerder dan twaalf uur ’s middags staan ze niet op. Simoontje, die eigenlijk Siem heet, vertelt, naar badschuim ruikend in en schoon gewassen dirndl jurkje, hoe hij bij Roxy warmte, vriendschap en geborgenheid krijgt, meer dan hij van een liefdesrelatie ooit heeft gekregen. “Het is heerlijk om samen het dorp in te gaan en de boel een beetje op stelten te zetten,” zegt Roxy. “Iedereen is gek op Simoontje omdat ze zo grappig is.” Een brede lacht licht Simoontjes gezicht op en hij zegt: “Het enige moment dat ik gelukkiger was in mijn leven was toen mijn kinderen werden geboren.” Die blije constatering vervult hem direct nadat hij hem uitspreekt met een diepe melancholie en zijn ogen vullen zich razendsnel met tranen. Somber zegt hij: “Als die kinderen zich nu eens realiseerden dat ik nog steeds diezelfde zorgzame vader ben die ze heeft leren zwemmen, voetballen, mee ging naar sportwedstrijden, vooraan zat bij toneeluitvoeringen en luisterde naar al hun verhalen. Ze hoeven me niet te begrijpen, dat snap ik heel goed, maar konden ze het maar accepteren. Konden ze alleen dat maar.”

Een weekendje Roxy?
Achter haar SM Villa in Turnhout verhuurt Roxy twee mooie sfeervolle SM chaletjes, rijk uitgerust met speelgoed voor beginners en gevorderden. Ze kunnen per weekend, per dag of per dagdeel gehuurd worden. “Sinds Vijftig Tinten Grijs krijg ik steeds meer telefoontjes van vrouwen die hun uitgebluste seksleven een nieuwe impuls willen geven. Mensen die een chaletje huren kunnen advies krijgen van mij en ze zijn ook welkom in mijn huis waar ze gebruik mogen maken van mijn speelruimte op zolder.”