Het SM team

de Meesteressen & de Hofhouding

 

Spelmogelijkheden

ONGEKENDE SPANNING IN COMBINATIE MET GRENZELOOS VE...

 

de Ruimtes

 de verschillende ruimtes: Attic, Babykamer, Nursing, T...

 

Chalets

Op mijn prachtig gelegen landgoed, midden in de bossen, wil&...
media
SM meesteres Roxy geeft een feestje

Door: Mylene de la Haye

‘Ik ben een echte donderstraal als meesteres’

Meesteres Roxy houdt speciaal voor Panorama open huis in haar SM Villa in Turnhout. Aanwezig zijn: twee meesteressen, één meester, twee slaven, één slavin, één onderdanige travestiet, één ex-huisslaaf en tien honden. Welkom.
Tekst: Mylène de la Haye Foto’s Rick Nederstigt
Het is een Eftelingwaardige stoet die zich door het krappe achtertuinhek van een vrijstaand huis in het Belgische Turnhout wurmt. Er is een rode heks (meesteres Roxy), een sjieke mevrouw (Simoontje), een paard (slaaf Bob), een zwarte fee (meesteres Isabel), een stoute slet (slavin Sannie) en de sprookjesdieren Furbie, Pino, Kruimeltje, Nike, Spike, Tinkeltje, Kinky en Rakkertje, Bitch en Petit. De rode heks neemt de zwarte fee mee op een verfrissende koetstocht in het bosrijke gebied achter haar landgoed. Het paard, een krachtig en temperamentvol dier, is opvallend gehoorzaam en loopt braaf met z’n baasje mee, wellicht omdat zijn teugels niet, zoals gebruikelijk, vastzitten aan een bit in z’n mond maar aan z’n klokkenspel. “Ho paardje,” roept de rode heks en geeft een ferme ruk aan de teugels. Het paard stopt abrupt. De sjieke mevrouw, die sinds enige tijd deel uitmaakt van de hofhouding van de rode heks, trekt een beetje onhandig een bokkenwagen tevoorschijn. “Achteruit lopen,” beveelt de rode heks en begint ferm aan de teugels te trekken. Gedwee laat het paard zich voor de wagen spannen en wacht op bevelen. Giechelend stappen de rode heks en de zwarte fee in de koets en krijgen van de stoute slet een lange zweep toegereikt. De rode heks overhandigt de teugels aan haar vriendin. “Paardje in galop!” roept de zwarte fee. Het grote gespierde werkpaard heeft duidelijk te lang in de stal gestaan want voorafgegaan aan een vreugdesprongetje begint hij opgewekt tussen de bomen door te draven. De zwarte fee giert het uit van plezier. “Dit gaat me te hard,” zegt de rode heks en trekt de teugels aan zo hard ze kan. “Dit paard moet je in bedwang houden hoor,

Lees meer...
 
BSD Demo

 
Interview in de Panorama

Reportage: een dag uit het leven van SM meesteres Roxy (01-09)
Door: Mylène de la Haye

Klemmen, zwepen en bizarre lol


Ik draaide een dag lang mee met SM meesteres Roxy. Gezamenlijk deelden we billenkoek uit, commandeerden we huisslaaf Fred - bijgenaamd Smiegel - op zijn knietjes het huis door en lieten we ons rondrijden in de ponywagen. 'Je hebt geen idee hoeveel directeuren hier komen om zich als een baby te laten behandelen'.

Foto's Hélène Wiesenhaan

Aan de buitenkant ziet het huis van meesteres Roxy er heel gewoon uit. Het ligt aan een drukke weg in Turnhout, omringt door bomen. Zwarte luxaflexen verhinderen het zicht naar binnen. Even vraag ik me af of ik goed zit maar die twijfel verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik een wat oudere man met grijs haar en een brede leren hondenriem om zijn nek op me af zie struinen. Hij pakt mijn hand, valt op zijn knieën en zegt: 'Welkom, ik ben Fred, eigendom van Meesteres Roxy'. De man grijpt mijn voeten en begint hartstochtelijk mijn laarzen te kussen. Naar beneden kijkend laat ik hem begaan. De toon is gezet.

Roxy's 'eigendom' begeleidt me naar de woonkamer. Een schaars verlichte ruimte, zwart lederen bankstel, spiegels, de muren zwart en bloedrood geschilderd en een takel aan het plafond met daaraan een harnas van leren riemen om iemand in vast te gespen en op te hijsen. Ik neem plaats aan de eettafel bij het grote raam aan de achterkant van het huis dat een schitterend uitzicht biedt op een enorme tuin met hoge bomen. Erachter liggen weilanden. Geen sociale controle vanaf deze kant van het huis.

Geluiden vanuit de keuken doen Fred snel op zijn knieën vallen, blik naar beneden. De meesteres komt uit haar boudoir en maakt haar entree. "Goedemorgen meesteres," zegt Fred gedwee. Roxy is een spektakel van een vrouw. Een trotse, hooggehakte en gelaarsde verschijning in zwart en rood. Slank postuur en een gulle lach. "Welkom, leuk dat je er bent."  Ze richt zich tot Fred die op zijn knieën op instructies wacht. "Smiegel, koffie!"  Terwijl huisslaaf Fred zich tevreden naar de keuken haast, zegt ze: "Wat vind je van mijn eigendom? Ik noem hem Smiegel omdat hij niet moeders mooiste is. Heeft hij je wel in stijl begroet?" Ik antwoord dat ik al een beetje in mijn rol begin te komen maar dat ik me een tikkie underdressed voel naast haar. Ze glimlacht en zegt: "Wees niet bang. Ik heb wel wat leuks voor je."

Lees meer...
 

Contact

Bellen zonder nummeronderdrukking naar:

0(032) 14 65 15 38

Indien niet bereikbaar mobiel:

0(032) 47 97 06 890

We reageren niet op sms!

E -mailen naar

sm-team@sm-villa.com