Het SM team

de Meesteressen & de Hofhouding

 

Spelmogelijkheden

ONGEKENDE SPANNING IN COMBINATIE MET GRENZELOOS VE...

 

de Ruimtes

 de verschillende ruimtes: Attic, Babykamer, Nursing, T...

 

Chalets

Op mijn prachtig gelegen landgoed, midden in de bossen, wil&...
Spelmogelijkheden E-mailadres
ONGEKENDE SPANNING IN COMBINATIE MET GRENZELOOS VERTROUWEN
SOFT SM | HARD SM | ROLLENSPEL | NURSING | BABYSPEL | TRAVESTIE | BUITEN SPELEN

""Elk spel is bijzonder en nieuw. Ik zou geen enkel spel, een tweede keer, hetzelfde kunnen spelen."" 

     
spel02   SOFT SM
Spel van machteloosheid, waarin bijna of geen pijnelementen voorkomen.
Het gevoel, naakt en geboeid te zijn, volledig overgeleverd, aan mijn wervelende fantasie, die elke seconde kan wisselen. Ik plaats je in dusdanige houdingen, dat jou hele lijf, erg toegankelijk blijft voor mij! Maar jij, niet aan me kan komen. Japanse bondage's genieten mijn voorkeur, tijdens dit spel.

 
HARD SM
Carte-Blanche dus; Zwepen, klemmen, maar ook Electro, Naalden, Stitching, Japanse takel-technieken, Bondages, Fisting, etc. Hard-SM is voor mij eigenlijk bijna onbeperkt spel, alleen zal er nooit blijvend letsel zijn, dat is mijn grens, die ik nooit overschrijd.
  spel01

 
ROLLENSPEL
Directrice in een weeshuis, Politieagente, Ontvoerster, Directiesecretaresse, Cleopatra, Sadistische heks, Vrouwelijk cipier, Schooljuffrouw, elk denkbaar spel is mogelijk, met ons natuurlijk altijd in de dominante rol. Ook pony's zijn welkom.
  spel03

 
spel07   NURSING
Een dokters spel, waarin alles mogelijk is. Totaal medisch onderzoek, waarbij ook Klysma en Catheters, naaldjes, regelmatig, door mij gebruikt worden. Natuurlijk zorg ik dat je tijdens zo'n onderzoek niet tegen kan stribbelen. En ontdek ik al je, eventueel niet goed functionerende lichamelijke reacties.

 
baby01   BABYSPEL
Back to base. Luiers en plastic broek, en natuurlijk badje, fles en alles wat een baby nodig heeft, zelfs fopspeen bij het slapen gaan. Natuurlijk worden ook baby's gecorrigeerd als ze stout zijn.

 
TRAVESTIE
Het gevoel, heel veilig, dicht bij mij, jezelf te kunnen zijn.Ik transformeer je, met de juiste make-up, pruiken, lingerie, siliconen, jarretels kousen, en mooiste pumps, of laarzen. Jij bent mijn dienstmeisje, of mijn kleine slet, die ik voor al mijn perverse doeleinden kan gebruiken.
  spel06

 

Maar daarmee houdt het niet op natuurlijk... We kunnen heerlijk buiten spelen, in bos of tuin, in elke ruimte en in elke rol. De mogelijkheden zijn practisch eindeloos. 
Laat dus je fantasie maar gaan en bespreek met mij wat je graag zou willen meemaken. En dan bepaal ik of je dat ook verdiend, hahaha.

Verder is elke combinatie van samenspel met mijn teamleden mogelijk.
Dit kan samenspel zijn van 2 Meesteressen, maar ook combinatie Meesteres en slavin of Meesteres en bi-slaaf behoort tot de vele scenario's die eindeloos zijn.